A Hegy
HÍREK
  •  

Hasznos Infók

Hozz magaddal:  Törölköző, papucs, fürdőruha. (Medencéhez, szaunába.)
Mosogatószer, mosogatószivacs, konyharuha, tabletta mosogató géphez, szemeteszsák, wc papír, dugóhúzó, só, cukor, fűszerek, olaj, tea, kávé.

Ne hozz magaddal: Sajtok, borok, sör (odafelé megállunk Brianconban vásárolni), kenyér, tej, (minden reggel meleg Bagetet lehet venni 0,85 euroért). ásványvíz (klórmentes forrásvíz folyik a csapból, nagyon fincsi.)

Biztosítás: A részvétel feltétele a megfelelő érvényes utasbiztosítás az utazás időtartamára tehát Jan 28.-től Febr 6-ig . Csak tájékoztatás és elrettentés képen: Helikopteres mentés kb. 3-10 millió forint amihez elég egy rosszul megközelíthető helyen egy sima csonttörés is akár. Igény szerint aki szeretné annak megkötjük egyben a biztosítását csoportos kedvezménnyel 10 napra 6100 Ft-ért. Ehhez szükséges adatok: név, szül idő, lakcím, személyi igazolvány vagy útlevél szám. Kérem ezeket az adatokat e-mailen vagy a klubban személyesen leadni a megfelelő összeg kíséretében: 6100 Ft jan. 10-ig!

Kaució: A kauciót szombaton az érkezés napján az apartmanok átvétele után kell leadni melynek fejében megkapjuk az ágynemű huzatokat. Kaució: 300euro/hét/apartman. A kauciót az indulás napján tehát szombaton délelőtt adják vissza miután a KITAKARITÓTT apartmant és a lehúzott ágynemű huzatokat megtekintették és le is ellenőrizték (poharak, tányérok száma, fürdő, mellékhelyiség állapota stb.)


Időjárás

betöltés....

partnerek