A Hegy
HÍREK
  •  

Utazás

Transzfer: A busz pénteken este tehát 2011. jan. 28-án este kb. 9:00-kor indul a PubFiction (Sopron Gyár u. 2, Tempo üzletház) elöl a parkolóból. Az utazás közben a busz 4 óránként áll meg. Tehát nem nagyon érdemes söröket inni. Várható érkezés Varsba másnap tehát szombaton  jan. 29-én délutáni órákban.

Vissza indulás az apartmanok átadása és bepakolás után 2009. febr. 5.-én 10:00 körül, várható érkezés sopronba a Pub fiction elé febr. 6.-án hajnali órákban. Igény szerint helyben a busszal át lehet látogatni a Snowattackre Puy St Vincentbe egy-két esti Partyba.
FONTOS: Igény szerint, ha szeretnétek átmenni Puyba ennek árát majd a helyszínen kell összedobnunk. Előreláthatólag ez kb. fejenként 5-6 euro lesz.

Útvonal autóval érkezőknek: Graz-Klagenfurt-Villach-Udine-Velence-Padova-Verona-Brescia-Piacenza-Alessandria-Torino. Torino elkerülő gyűrűn irány Frejus A32-es autópálya majd OULX EST kijáratnál lemenni. Irány Francia, Briancon. Át a hágón majd Brianconon belül irány GAP. Briancon után az N94-es úton kb. 60 km múlva körforgalomnál balra fel kell fordulni Vars/Risoul irányába egy mellék útra, majd egy 4 km-es szerpentin végén megint körforgalom a faluban (Guillestre) irány Vars jobbra át egy hídon, a híd után balra fel. De itt már végig ki van táblázva Vars. FONTOS több falut hivnak Varsnak különböző verziókban a miénk a legutolsó ami a legmagasabban van. A nagy épületeket elhagyva tovább fel a szerpentinen a tetejéig a legfelső appartman ház csoport a miénk jobb oldalon. De ott már kint lesz a Checkpoint sátor. Szombaton 15:30-tól lehet elfoglalni a szállást.

Hóláncot ne felejtsd otthon!

terkepvars2

Sopron – Vars 1138 Km 11 óra kb.


Időjárás

betöltés....

partnerek